Recrutare personal asiatic în HORECA

Industria HoReCa alături de alte sectoare ale economiei este și ea supusă provocărilor legate de forța de muncă, în special de instabilitatea acesteia. Sunteți în căutarea de personal pentru hotelul, restaurantul, fast food-ul dumneavoastră și, mai mult, doriți oameni dedicați? Echipa noastră vă poate ajuta să faceți alegerile potrivite. Selectăm și recrutăm personal asiatic în domeniul HoReCa pentru compania dumneavoastră.

Respectuoși, amabili, răbdători, cu o remarcabilă capacitate pentru sarcinile de detaliu, venind dintr-o cultură în care aromele, mirodeniile, street food-ul sunt parte a istoriei lor, personalul asiatic este opțiunea potrivită pentru hotelul, restaurantul sau fast food-ul dumneavoastră. Adaptabili, cu disponibilitate pentru programul de lucru prelungit, în căutarea unui loc de muncă stabil, cunoscători ai limbii engleze, asiaticii reușesc să se integreze adaptându-se rigorilor companiei dumneavoastră.

Procesul de selecție pe care Everest Recruitment Services il desfășoară este transparent și riguros: veți avea posibilitatea să vă alegeți personalul dorit, vizionând înregistrările video cu probele practice și testele candidaților sau veți putea călători în țara de origine pentru a vă selecta chiar dumneavoastră viitori angajați.

Credem cu tărie că un candidat ideal nu este doar un bun profesionist, ci chiar o potrivire perfectă cu modul particular de operare al clientului, viziunile strategice și cerințele acestuia. Metodele noastre de evaluare și recrutare a personalului sunt concepute pentru a identifica acel candidat ideal pentru afacerea dumneavoastră.

Recrutam forta de munca asiatica in HORECA

Beneficii recrutare personal asiatic în HoReCa

  • Productivitate crescută
  • Costuri reduse de salarizare
  • Profitabilitatea afacerii

Recrutăm personal asiatic din țări precum:

  • Nepal
  • India
  • Sri Lanka
  • Pakistan
  • Bangladesh

De ce să alegeți agenția EVEREST Recruitment?

Ajungeți la cei mai buni candidați

Metodele noastre de recrutare sunt orientate către identificarea corespunzătoare a profilului de candidat

Recrutăm candidații potriviți

Candidații sunt verificați și testați astfel încât să corespundă cerințelor companiei dumneavoastră

Plasare rapidă

Datorită partenerilor noștri din Asia, recrutarea personalului a devenit astăzi un proces sigur și eficient, un avantaj pentru angajatori

Doresc să recrutez personal asiatic în HORECA

Call Now Button