Recrutare personal asiatic pentru asistență

Cei dragi au îmbătrânit și au nevoie de sprijin în rutina vieții de zi cu zi? Timpul dumneavoastră este limitat de responsabilitățile cotidiene și nu le puteți acorda 100% suportul dumneavoastră părinților, bunicilor? Un asistent de îngrijire este o opțiune excelentă.

Amabili, modești, cu disponibilitate pentru lucru suplimentar și educați în spiritul unei culturi recunoscute pentru respectul față de persoanele în vârstă, îngrijitorii din Asia vor oferi celor dragi dumneavoastră, asistența de care au nevoie. Astfel, gătitul, curățenia dar și alte activități casnice nu vor mai constitui motive de frustrare pentru familia dumneavoastră. Empatici și buni companioni, asistenții asiatici de îngrijire ii vor ajuta pe cei dragi să-și depășească momentele de singurătate și depresie însoțindu-i pas cu pas, ajutându-i să-și afle sau să-și regăsească hobby-urile: plimbările zilnice, grădinăritul, mersul la cinema etc.

Echipa Everest Recruitment Services, ca agenție de recrutare personal asiatic, vă va sprijini pas cu pas în demersul dumneavoastră de a găsi persoana potrivită să acorde asistență personală celor dragi.

Recrutam forta de munca asiatica in asistenta (1)

Beneficii recrutare personal asiatic îngrijire

  • Costuri mici de salarizare
  • Îmbunătățirea calității vieții întregii familii;

Recrutăm personal asiatic din țări precum:

  • Nepal
  • India
  • Sri Lanka
  • Pakistan
  • Bangladesh

De ce să alegeți agenția EVEREST Recruitment?

Ajungeți la cei mai buni candidați

Metodele noastre de recrutare sunt orientate către identificarea corespunzătoare a profilului de candidat

Recrutăm candidații potriviți

Candidații sunt verificați și testați astfel încât să corespundă cerințelor companiei dumneavoastră

Plasare rapidă

Datorită partenerilor noștri din Asia, recrutarea personalului a devenit astăzi un proces sigur și eficient, un avantaj pentru angajatori

Doresc să recrutez personal asiatic pentru ASISTENȚĂ

Call Now Button