De ce să ne alegi pe noi

Everest Recruitment
Recrutare Personal Asiatic

Încredere

Intermediem și susținem comunicarea între părți și oferim întotdeauna soluțiile potrivite nevoilor acestora.

Parteneriate

Colaborăm cu parteneri ce au aceleași viziuni și valorificăm împreună oportunitățile apărute.

Atitudine câștigătoare

Credem în noi și în partenerii noștri. Tratăm cu același respect candidații, clienții și partenerii noștri.

Surendra Gautam

Cine suntem

Mesajul Acționarului Everest Recruitment

Piața din România este una dinamică și foarte provocatoare atât din perspectiva afacerilor, cât și din perspectiva resurselor umane. După o experiență de peste 20 de ani în Europa mă consider pregătit pentru această provocare pe piața din România.

Am încredere în compania noastră că se va dezvolta pas cu pas, chiar și în această perioadă în care multe afaceri încearcă să își protejeze investițiile pentru a depăși cu succes vremurile pe care le traversăm.

Everest Recruitment Services este doar una dintre afacerile pe care le dezvoltăm în România, planurile sunt mult mai complexe și necesită timp, oameni de calitate și investiții financiare, aspecte pe care le-am luat deja în considerare.

Ai nevoie de personal asiatic pentru afacerea ta? Contactează-ne!

+40732 535 535

Valorile
Everest Recruitment

Misiunea noastră este de a transforma experiența de recrutare într-un proces accesibil pentru companii prin identificarea candidaților potriviți în ceea ce privește experiența, abilitățile, cunoștințele, expunerea industriei, cultura la locul de muncă și filosofie.
Viziunea noastră este să fim o agenție de recrutare și consultanță recunoscută în România și implicit în Europa, prin stabilirea unor relații de lungă durată cu partenerii noștri, prin calitatea serviciilor oferite, toate acestea ca alternative la procesul de recrutare intern.

Despre noi

Call Now Button