Everest Recruitment
Servicii de Consultanță și suport

Ajungeți la cei mai buni candidați

Metodele noastre de recrutare sunt orientate pe identificarea corespunzătoare a personalului asiatic

Recrutăm candidații potriviți

Candidații sunt verificați în amănunt pentru a corespunde tuturor cerințelor companiei dumneavoastră

Plasare rapidă

Datorită colaboratorilor noștri locali, recrutarea personalului asiatic are un timp redus de finalizare, un avantaj pentru angajatori

Servicii consiliere si suport

Ce vă oferim

Servicii de consultanță și suport

Știm cât de importantă este nevoia de integrare a personalului asiatic pe piața forței de muncă din România, de acest aspect poate depinde întregul succes la potențialul loc de muncă.

Asigurăm calitatea și potrivirea candidaților, cu standarde și profesionalism consecvent, pentru a ne asigura că toți candidații corespund cerințelor stabilite sau dumneavoastră, în funcție de abilitățile necesare. Ne ocupăm de tot ceea ce implică serviciile de imigrare pentru viitorii angajați: obținerea vizelor, obținerea autorizațiilor de muncă și a permiselor de ședere în România.
Oferim servicii de consultanță și suport tuturor candidaților printr-o perioadă de instruire și o introducere în cultura românească înainte de a ajunge în România. Ne asigurăm că atât clientul care a apelat la serviciile noastre este mulțumit, cât și muncitorii recrutați sunt satisfăcuți de condițiile noului loc de muncă.

 

Ai nevoie de personal asiatic pentru afacerea ta? Contactează-ne!

+40733 659 894
+40732 535 535

Servicii consultanță și suport

Call Now Button